Home > Januari 2010 > Torsdagen den 14 januari 2010

Torsdagen den 14 januari 2010

Oj vad många som visar sitt intresse för min bil som jag ska sälja i slutet av min kontraktsperiod (den 28 feb) innan jag åker hem. Problemet är bara att de flesta har en skev bild av hur den generella ekonomin är hos individer från västvärlden. De tror nämligen att jag mer eller mindre kommer att skänka bilen då jag åker härifrån!? Det är bara de mest välutbildade kollegorna som begriper att jag gärna vill ha tillbaka majoriteten av de investerade pengarna.

Denna kväll spelades en viktig fotbollsmatch mellan Angola och Malawi. Tråkigt nog för Malawierna så förlorade de matchen.

Den kommande helgen funderar jag och några vänner på att åka till Malawisjön igen, cirka 1,5 timme med bil. Kanske stanna över natten också men regnsäsongen har börjat ge regn nästan varje dag nu så vi får se hur det blir.

Bilden visar en pojke som säljer nykoktmajs på busstationen i Chipata.

pojke som säljer majs i Chipata

Categories: Januari 2010 Tags:
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.
You must be logged in to post a comment.