Home > February 2010 > Lördagen och söndagen den 27-28 februari 2010

Lördagen och söndagen den 27-28 februari 2010

Ingen innebandy denna helg då många i laget är bortresta. Ingen bil heller eftersom jag levererade den häromdagen till de nya ägarna. Men jag kunde ta en mycket härlig löparrunda i regnet. Faktiskt rätt skönt att springa utan att bli överhettad i värmen.

Spelade en massa spel med vännerna i huset, samt tvättade en hel del, bland annat min ryggsäck som luktade gammal flodhäst. Och undertiden som jag tvättade i trädgården kom en tusenfoting springandes. De är mycket vanliga och eftersom jag råkade ha kameran i fickan så fotade jag honom. Detta är en i mellanstorleken, de största blir nästan 30 cm långa och man ser dem ofta när man kör bil och de går över vägen.

Tusenfoting1

Tusenfoting2

Tusenfoting3

Categories: February 2010 Tags:
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.
You must be logged in to post a comment.