Home > February 2010 > Torsdagen den 25 februari 2010

Torsdagen den 25 februari 2010

Det är förvånansvärt mycket som behöver min uppmärksamhet denna sista vecka på arbetet. Utöver Linny som arbetat ihop med mig under den mest intensiva perioden så kommer nu också Kondwani Mpeniuwawa att arbeta med Malawi Nutrition Bulletin när jag lämnat landet. Kondwani är en trevlig herre i 35-40 årsåldern som är mycket mer datorvan än de flesta kollegor. Jag har därför under denna vecka underrättat honom om vart vi kommer ifrån, vart vi står och vart vi är på väg. Vi har också gått igenom alla filer och dokumentation som skapats under produktionen av det första numret.

Jag arbetar också med en slutrapport om min tid här. Så vitt jag vet så finns det fyra olika ställen som kommer att efterfråga detta. The Principal Secretary vid Department of Nutrition, HIV and AIDS, FAO-Representative in Malawi, FAO-Rom samt Göteborgs universitet.

Idag levererar jag min bil till den nya ägaren och kommer därför att vara utan bil den sista veckan. Men jag har sett till att göra alla resor som jag vill under tiden som jag hade bilen. Jag kommer att ha kvar min mountainbike så jag kan ta mig bort till gymmet för att dra och rycka i grejorna där de sista dagarna innan jag flyger hem. Förhoppningsvis kommer det inte regna allt för mycket då regnperioden nu har gett mycket regn den sista tiden.

babys

Categories: February 2010 Tags:
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.
You must be logged in to post a comment.