Home > February 2010 > Fredagen den 26 februari 2010

Fredagen den 26 februari 2010

Då var sista dagen på jobbet avlutad, exakt sex månaders tjänst i Malawi. Det känns skönt och tillfredsställande att man gjort ett bra jobb, uppfyllt allt som står i arbetsbeskrivningen och nått alla mål som vi gemensamt satte upp i september. En del kan tycka att jag gör fel som åker hem trots att jag blev erbjuden att skriva på en ny kontraktperiod. Texten blir allt för tråkig om jag ska bena ut det i detalj men de två vågskålarna har hoppat upp och ner likt en symaskin på fullvarv. Tillslut har dock en av skålarna etablerat sig med stadig övervikt vilket nu resulterar i att den ursprungliga planen fullföljs.

Nedan ser vi morgonens frukt som intogs till frukosten. Banan, Äpple och Ananas.

Fruktost nej frukost

Categories: February 2010 Tags:
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.
You must be logged in to post a comment.