Home > December 2009 > Torsdagen den 17 december 2009

Torsdagen den 17 december 2009

(Har for narvarande stora problem med internetuppkopplingen bade hemma och pa arbetet)

Gick upp klockan 05:00 idag för att jaga rätt på bensin. Jag visste att en bensinstation hade fått en leverans kvällen innan så jag hade förberett frukost som jag kunde ta med mig i bilen och äta undertiden som jag väntar i kön. Det var en underbar dubbeläggmacka och till detta uppskuren fantastisk söt ananas då ananassäsongen nu också ”kickat” in.

Väl där kunde jag konstatera att all bensin hade gått åt till de massiva köerna dagen innan då denna station hade öppet till 00:00 (så jag uppgav fel igår då jag påstod att allt stänger kl 18). Hur som helst hade tre stationer till fått leverans men jag visste inte exakt vilka, då det finns uppskattningsvis ett 20-tal bensinstationer i Lilongwe.

Nålen på bensinmätaren slokade mer än en maskros under sensommaren så jag måste finna bensin annars får jag överge bilen vid vägkanten med allt krångel det innebär. Jag hade tur och hittade en station med 10 köande bilister, klockan var 05:40 och de öppnade klockan 06:00. Strax efter klockan 6 hade jag full tank igen, 36 liter, som sist räckte 49 mil, drygt två veckor. När jag åkte hem från arbetet idag såg jag bara en station med bränsle kvar och givetvis massiva köer.

Mötet med the Editorial Board gick bra idag. Jag kommer inte vara sysslolös de kommande dagarna i alla fall. Men visst, det är bra att vi är kritiska och granskar det inlämnade materialet noga. Men lite frustrerande då vi nu ändrat och reviderat varje artikel x antal gånger. Först med författaren, sen med the Writers Group plus författarna och nu med the Editorial Board.

Det känns som om vi gjort dubbelt arbete då en del av de ansträngningar som gjordes i the Writers Group nu ändå ändras. Sen har vi format, utseende, ordningsföljd på artiklar, bilder etc. som också ändras fram och tillbaka, inte helt effektivt men ett bra produktionssystem kommer nog på sikt utvecklas av detta. The Writers Group finner vi på bilden nedan och det ”vita fåret” går inte att ta miste på.

the Writers Group

Categories: December 2009 Tags:
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.
You must be logged in to post a comment.