Home > December 2009 > Tisdagen den 15 december 2009

Tisdagen den 15 december 2009

Ingen bensin i sikte, kan bara använda bilen imorgon också, sen blir det till att hitta en annan lösning.

Fick in en del material igår och idag till publikationen, bättre sent än aldrig tydligen. Försöker att pussla in detta utan att få för många sidor. The launch of the National Nutrition Policy and Strategic Plan kommer inte att ske på fredag fick jag information om idag. Det är ofta som spikade datum får ändras när det närmar sig av olika skäl. Allting går mycket långsammare här än vad man är van vid som sagt. Kanske skjuts nu också sjösättningen av Malawi Nutrition Bulletin upp, men det hade varit fint att kunna ge ut den innan julledigheten, kan inte se något bättre scenario. På torsdag träffas the Editorial Board för första gången för att inspektera det slutgiltiga utkastet.

Efter morgonlöpningen hinkade jag i mig en läsk faktiskt, på verandan i morgonsolen. Och vårt lilla zoo till trädgård levde upp till sitt smeknamn då den lät en hyfsat stor skalbagge komma lufsande i morgonbrisen. Har aldrig sett en större skalbagge…större än en standardmus till datorn.

stor som musen till datorn

Lustiga små fötter hade den också.

 störtcoola tassar

Nu har jag varit frisk i ett par veckor vilket är fantastiskt härligt. Jag återfår styrkan och träningen går bättre och bättre. Jag har återhämtat några av de förlorade kilona och jag har ju ett antal utmaningar att se fram emot under år 2010. Kan bjuda på ett minifoto som visar dagsformen.

Stay in shape or else

Categories: December 2009 Tags:
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.
You must be logged in to post a comment.