Home > December 2009 > Torsdagen den 10 december 2009

Torsdagen den 10 december 2009

Det känns som om jag har kontroll över läget, vi ska kunna distribuera ut denna Malawi Nutrition Bulletin innan jul. Jag har dock haft och har en del problem denna vecka då kommunikationen med samarbetspartners varit mycket svår på grund av krångel med både internet och telefon. En del kontor här i Lilongwe har bara fungerande internet sammanlagt en dag i veckan, helt galet.

Nedan ser ni framsidan som fortfarande inte är helt färdig då det saknas bilder samt att texten ska revideras mer.

Malawi Nutrition Bulletin kopiera 

Hannes fyller år på söndag, då blir det lite bjudning här hemma. Jag har lovat att baka lussekatter men jag har inte börjat leta efter Saffran ännu…! Mamma skickade ju ner ett paket med lite grejor bland annat Saffran men det har inte kommit fram, så man kan inte lita på postgången tyvärr.

Ni har inte sett mitt körkort, här nedan är det. Man måste ha ett körkort utfärdat i Malawi,men har man ett utländskt körkort så behöver man inte göra något förarprov eller liknande. Ni som följt denna blogg vet att om man inte har tagit körkort överhuvudtaget så kan man köpa ett för 20 000 Kwacha (cirka 1000 SEK) på det korrumperade trafikkontoret :)

Driver licence

Categories: December 2009 Tags:
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.
You must be logged in to post a comment.