Home > December 2009 > Måndagen den 7 december 2009

Måndagen den 7 december 2009

Jag har tillräckligt med material för att fylla denna Nutrition Bulletin men jag är inte helt nöjd med den bank av information som jag nu jobbat upp. Några viktiga informationsbidrag saknar jag och jag försöker nu denna vecka att kratta ihop det bästa av det bästa även om jag samtidigt ringer till de som lovat mig material. Den lilla perfektionisten i mig tycker att jag skulle arbetat hårdare med informationsinsamlandet.

Visst kommer det att bli ett bra resultat men jag hade siktat lite högre. Ruth, min handledare, som jag pratar med ett par gånger i veckan säger att det kommer att ta ett antal nummer innan publikationen etablerat sig. Det finns många olika typer av kompetens i landet men ofta är det fel kompetens enligt Ruth som tar Department of Nutrition, HIV and AIDS som exempel och hävdar att det av 20 personer bara finns tre, max fyra, som har rätt utbildning för sitt uppdrag. Detta speglar hela Malawis regering enligt Ruth som är lite bitter över att hon får göra många människors jobb.

Trädgården där hemma börjar förvandlas till ett Zoo då vi upptäcker nya djur nästan varje dag. Mest ödlor, spindlar, kackerlackor, grodor, paddor, ormar, termiter, tusenfotingar och annat småvilt :)

Här ser vi en lustig varelse som enligt vissa är giftig, enligt andra ofarlig, en dryg decimeter lång.

Tusentassing

Categories: December 2009 Tags:
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.
You must be logged in to post a comment.