Home > December 2009 > Fredag den 4 december 2009

Fredag den 4 december 2009

Idag fick jag och Linny feedback och kommentarer på utkastet av Malawi Nutrition Bulletin. Många bra idéer på hur vi kan förbättra publikationen kom till vår kännedom. Dessutom har vi fortfarande ett par artiklar som skickas fram och tillbaka för revidering. Nästa fredag, om en vecka, ska vi ha en komplett Malawi Nutrition Bulletin som kan distribueras kort därefter.

Riktigt härligt med helg nu och Hannes kommer hem från fältarbete snart. Några tyska vänner vill ha med mig till ett ställe som heter Twiga men just nu är jag bara trött, var dessutom uppe 05:30 i morse för morgonlöpning innan hettan. Jag upplever det som att jag har förlorat en del av mitt ”flås”  och syreupptagningsförmåga då det är oerhört lite vardagsmotion i Malawi. Igår kväll när jag skulle sova så kunde jag inte sluta fundera på kommande arrangemang under 2010… Jag vet att min goda vän Oskar har multisporttävling på gång, som vanligt.

Idén som hindrade mig från sömn är att anordna ”Västkustracet”…! Hur smakar det mina tävlingsvänner…? Start i Halmstad, mål i Göteborg. Tre grenar, inlines, cykel och löpning. Från Halmstad till Falkenberg med inlines på den fantastiska kustvägen förbi Tylösand, Frösakull, Haverdal, Steninge Ugglarp osv. med havsutsikt hela tiden, typ 4 mil. Från Falkenberg till Kungsbacka på cykel, typ 8 mil. Löpning från Kungsbacka till Götaplatsen i Göteborg, typ 2,7 mil. Bansträckning nära havet hela tiden, lättränade grenar, kan kanske även tillåta stavar till inlines:en. Vi borde fixa det på runt 12 timmar, en lagom tävlingslängd.

Anna, Klara, Niklas, Oskar v K, Oskar S, Tom och alla andra, fundera på detta. Ni som inte vet vad jag talar om, och kanske är sugna på att delta, kan bli inspirerade här på Oskar von Krusenstiernas webbplats.

Följande bild togs igår och jag tror bestämt att en bensinstation har fått en bränsleleverans…crazy…¤

branslebrist no more, for two ours

bränslebrist gå apa

Categories: December 2009 Tags:
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.
You must be logged in to post a comment.