Home > December 2009 > Tisdagen den 1 december 2009

Tisdagen den 1 december 2009

Nu glömde jag än en gång att ta med mig PDF-filen från kontoret. Hemskt vad glömsk man ska vara… tänkte visa er ett utkast på Malawi Nutrition Bulletin.

Julen närmar sig och jag brukar alltid baka lussekatter så det måste jag göra här också förstås. Min mamma har skickat ner Saffran och resten av ingredienserna finns här. Ska bli spännande att se vad de andra tycker om detta, tror inte att de har något liknande. Hannes fyller år den 13 december så jag tänkte vänta till dess med baket.

Under jul och nyår blir det cirka två veckors ledighet. Hannes och jag har idéer men inte spikat något. Gränsen till Zambia ligger rätt nära och vi funderar på att ta oss till Lusaka som är huvudstaden i Zambia. Därefter vidare till Victoriafallen för att spana in ”den dundrande röken”. Sen har vi en hel del nationalparker med intressanta djur men eftersom det är regnsäsong då så kan det vara svårt att hitta djuren då de inte behöver besöka vattenhålen lika ofta.

Hannes har en bekant i Harare, Zimbabwe som ligger strax söder om Zambia så där har vi ett resmål till, vi får se hur det utvecklar sig.  

Bilderna är från Mulanjeresan, en av de som bär ner cederträ, barfota, han har fötter som en elefant. Fotfil hade man inte kommit långt med utan en riktigt grovkornig sliprondell på en vinkelslip hade man fått ta till.

jag, Harry och cederträbärare

bära ner cederträ

Categories: December 2009 Tags:
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.
You must be logged in to post a comment.