Home > Uncategorized > Tisdagen den 24 november 2009

Tisdagen den 24 november 2009

Okey, vi har nu 15 nutritionsrelaterade nyhetsartiklar av varierande kvalitet som alla behöver ses över, kortas ner och kvalitetsgranskas. En del har jag redan gjort men tanken är inte att jag ska göra alla själv utan till detta har vi en Writers Group.

På mötet idag med the Writers Group bestämde vi att dela upp oss i grupper om tre för att arbeta med ett par artiklar i varje grupp. På måndag ska vi ha dessa färdiga för att pusslas in i bulletinen. Eftersom det bara är jag som behärskar Microsoft Publisher så kommer det bli en intensiv nästa vecka för mig. På fredag den 4 december ska jag presentera ett utkast för diskussion, och i mitten på december ska det första numret av Malawi Nutrition Bulletin vara färdig.

Jag är dock inte imponerad av de hittills inlämnade artiklarna och det känns lite magert men vi kommer göra vårt bästa för att säkerställa så god kvalitet som möjligt.

Imorgon ska jag träffa Regina Mandere och Mphatso Mapemba för att tillsammans putsa till ett par artiklar.

Bilden visar en spindel från Mulanji, den är inte större än en tumnagel men har kraftiga käkar och den äter någonting.

spindel

Categories: Uncategorized Tags:
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.
You must be logged in to post a comment.