Home > Uncategorized > Tillbaka på banan igen…

Tillbaka på banan igen…

Jag har aldrig varit så sjuk tidigare som jag är här nere i Malawi tråkigt nog. De senaste dagarna har varit den värsta sjukperioden hittills. Det som drabbar mig är troligtvis någon form av influensa. Feber, kraftiga magsmärtor, huvudvärk, uppstötningar, absolut ingen aptit, avsaknad av energi och vilja samt toalettbesök en gång i timmen.

Denna gång tog jag mig faktiskt till sjukhuset för att få ett Malaria test men det var negativt. Läkaren gav mig paracetamol samt Buscopam mot magkrampen men sa inget om rehydreringsvätska. När jag åkte därifrån sökte jag upp en butik där jag hittade WHO-godkänd rehydreringslösning för oralt bruk. Jag förlorar litervis genom de höga flödena samt intensiva svettningar att jag bedömer det nödvändigt med rehydreringslösning även om det smakar lika illa som vår Oralyt hemma i Sverige.

Hur som helst var det mycket bra att det inte inträffade när jag var uppe på Mulanjemassivet och nu idag (torsdag kl 11:00) är jag återställd till 80 % och kan därför ge er en uppdatering om min Mulanjeresa, varsågod.

Categories: Uncategorized Tags:
 1. Linda Silenhag Talik
  November 27th, 2009 at 11:04 | #1

  Fy katten, måste vara fruktansvärt jobbigt, såklart.
  Hur länge har Hannes varit i Malawi?
  Har han också varit så sjuk?
  En massa nya bakterier o virus du inte stött på tidigare.
  Men det positiva är väl att ditt immunförsvar stärks för varje åkomma.

 1. No trackbacks yet.
You must be logged in to post a comment.