Home > Uncategorized > Fredagen den 20 november 2009

Fredagen den 20 november 2009

Ahaaa vad skönt det är att ha fått tillbaka sin energi och vilja att göra saker. Under dagen hade jag bara fyra korta krampanfall i magen och jag är näst intill helt återställd för denna gång.

På jobbet spenderade jag nästan hela förmiddagen med att gå igenom alla e-mail, svara på dessa samt skriva några till personer som jag behöver kommunicera med.

Planerar att jobba imorgon lördag om det är möjligt då jag nu ligger lite efter pga. mina sjukdagar tisdag till torsdag.

Jag ser fortfarande långa långa köer till bensinmackarna men det är bara dieselbilar så jag antar att bensinen inte är drabbad än.

Sitter just nu som vanligt i strömavbrott (fredag klockan 20:20) och hoppas att batteriet på datorn ska räcka till strömmen är tillbaka. Vi har nog haft strömavbrott varje dag denna vecka, men det är väl ingen nyhet :)

I bildväg får jag idag bjuda på den lustiga Kameleonten som vi stötte på vid Mulanje nere vid Likhubula Forestry Station, han var hur häftig som helst. Vi satt och snackade på en sten och i ögonvrån ser jag denna rackare komma vaggande i slowmotion. Om ni sett dem i naturprogram så går de väldigt sakta tar ett steg fram, ett tillbaka och fram igen. Denna vaggande gång ska nog efterlikna lövverk i rörelse eller nått.

 kameleont

Emil och kameleont

Vidare så är det gång i en rak linje som gäller, han svängde inte en enda gång trots att vi stollar flög runt honom för att titta på honom från alla vinklar. Det enda han gjorde när man kom inom en meter avstånd var att blåsa upp sig lite, rulla ihop svansen, öppna munnen och försöka väsa lite. Och fötterna, helt fantastiskt roliga och troligtvis helt anpassade till att kliva omkring på grenar. Hannes filmade lite med sin kompaktkamera och jag ska lägga upp det när jag har möjlighet.

Nu kom strömmen, halleluja, om några sekunder fungerar internet!

Trevlig helg.

Categories: Uncategorized Tags:
 1. Sofia Olofsgård
  November 21st, 2009 at 17:55 | #1

  Me like kameleonten! En sån skulle jag gärna se i verkligheten nån gång.
  Har bara sett ödlor i den storleken i Australien och de var inte lika skojiga.

 2. Emil S
  November 21st, 2009 at 14:26 | #2

  Va, åker du tåg..? har du klättrat någonstans? jag vill oxå…Varför kör du inte “Skrynklan”.@tim

 3. tim
  November 21st, 2009 at 13:21 | #3

  emil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! vad har jag sagt?? hoppade till så tåget nästan spårade ur!! nu kommer jag ju få krokodil mardrömmar igen…

 4. Görel Silenhag
  November 21st, 2009 at 02:22 | #4

  Så skönt att läsa att du har återfått krafterna! Du är ju aldrig sjuk annars Emil och har heller inte varit när du var liten så jag håller tummarna för att du blivit av med den hemska bakterien nu. Kramar!

 1. No trackbacks yet.
You must be logged in to post a comment.