Home > Uncategorized > Lördagen den 31 oktober 2009

Lördagen den 31 oktober 2009

En underbar lördag tog hand om mig idag. Gick upp rätt tidigt, tvättade som vanligt för hand i morgonsolen, en härlig morgon som var något svalare än andra. Gjorde lite ärenden i Old Town tillsammans med Hannes. Köpte ett paraply för 450 Kwacha (ca 30 SEK) då det är bra att ha i bilen inför regnsäsongen som börjar om två-tre veckor. Att gå från bilen till kontorsbyggnaderna under ett av de regnfall som man sett hittills kommer göra en totalt genomblöt utan någon form av skydd.

Spelade innebandy med det vanliga härliga gänget som består av en mix från olika nationer varav en Svensk. Kvällen bjöd på fest hemma hos Julia i hennes vackra hus, underbara trädgård, god mat och två väluppfostrade hundar som lekte med alla ute i trädgården.

Kort sagt en farlig dag som får en att gilla tillvaron nästan för mycket…!

Imorgon blir det Dedsa Mountain, drygt 2100 meter men man börjar på 1600 meter i byn Dedza, så det är ännu en skojig kulle att erövra en dryg timmes bilfärd utanför Lilongwe.

Categories: Uncategorized Tags:
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.
You must be logged in to post a comment.