Home > Uncategorized > Torsdagen den 22 oktober

Torsdagen den 22 oktober

Madonna i Malawi

Det regnade idag!!! Under min åttonde vecka kom den första regnskuren. En rejäl skur som höll i sig i ca 30 minuter. Det spred sig nya dofter i omgivningen, doften av regn, tror sällan jag har njutit så mycket av regn. Begriper inte varför jag upplevde regnet som något så positivt men jag satt som hypnotiserad på mitt kontor, öppnade fönstret och bara tittade och intog de nya intrycken.

 Det regnade idag!

Första regnskuren sen jag kom hit

Idag slutförde jag och Linny ett mötesprotokoll, terms of reference till the Editorial Board och the Writing Group samt ett brev som ska skickas ut till nyckelutvecklingspartners som längre fram ska tillhöra denna Writing Group.

De kommande dagarna tänkte jag beskriva vardagliga saker eller berätta om iakttagelser som jag gjort under mina nu åtta veckor här. Jag hade svårt att bilda mig en klar bild av Malawi och Afrika innan jag åkte hit och väl här förvånas jag nästan varje dag. Är det något du som läsare vill att jag ska beskriva så skriv det gärna i ”Kommentarer” Du kan använda följande uppgifter när du skriver en fråga, fundering eller beskrivningsönskan.

nyfiken 

Det kanske kan berika bloggen och ge mervärde…? Vi får se..

Categories: Uncategorized Tags:
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.
You must be logged in to post a comment.