Home > Uncategorized > Torsdag den 15 oktober 2009

Torsdag den 15 oktober 2009

Jag kan nu konstatera att jag är sjuk…troligtvis bara en vanlig influensa. Jag upplevde en liknande sjukperiod för cirka fem månader sedan. Med samma underliga känsla i magen och omöjligt att äta. Då tränade jag inför en multisporttävling och var livrädd att tappa formen då jag inte åt någon mat på fem dagar. Men jag tvingade i mig kosttillägg i olika former under hela tiden och efter de fem dagarna så hade jag bara gått ner 0.5 kg.

Det skulle ju också kunna vara Malaria… det finns många i min omgivning som har haft detta och det är en del av vardagen här. Jag använder malaria profylax Lariam, som ska ge ett gott skydd men det är ju inte 100 % säkert. Myggbett har man haft många gånger trots att man sover under myggnät.

Fick precis redan på att det är två till i hushållet som mår dåligt, vilket talar mot Malaria.

Imorgon är det tänkt att jag ska delta på World food day i en annan stad längre söderut men det kan nog bli svårt. World food day uppmärksammar de 1,02 miljarder människor som går hungriga idag och hur man ska uppnå säker tillgång på mat vid krissituationer. Presidenten ska komma dit också och jag hade sett fram emot detta. Ja ja, det kommer fler tillfällen.

Min kära vän Christian har hittat en SVT dokumentär som visar rörliga bilder från Malawi, länken ligger i kommentarer och under fliken Video.

Categories: Uncategorized Tags:
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.
You must be logged in to post a comment.