Home > Uncategorized > Onsdagen den 30 September

Onsdagen den 30 September

September 30th, 2009 silenhag Leave a comment Go to comments

Har idag åkt runt i Lilongwe för att träffa representanter från Minstry of Health, World Food Program (WFP), World Health Organization (WHO) och CARE.

Syftet var bara att presentera mig, etablera en kontakt och kort berätta om den framtida Nutrition Bulletin of Malawi som kommer att startas upp av mig under mina sex månader här. Syftet med dessa möten var också att få grepp om vilken information som varje samarbetspartner vill förmedla ut genom denna publikation. Jag har cirka 20 stycken samarbetspartners att besöka på detta vis så det kommer nog att ta nästan hela kommande veckan också innan jag kan slappna av och börja förbereda mötet den 13 oktober där alla dessa samarbetspartners är inbjudna.

Jag hittade en lustig spindel bredvid sängen I morse. Den var rätt stor, sprang omkring på sina åtta ben och stirrade på mig med sina många ögon. Jag var tyvärr tvungen att hamra ihjäl den med min sko. Efteråt var den inte helt platt och förstörd såjag passade på att ta ett foto på mitt nedlagda byte.

spindel1

spindel2

Jag tror att hon kan bitas rätt hårt med de gaddarna…sweet :)

Categories: Uncategorized Tags:
 1. Sofia Olofsgård
  October 2nd, 2009 at 11:45 | #1

  Jag lyckades med konststycket att få ett glas att fastna på en fågelspindel i Australien. Sen hoppade jag visserligen upp på en stol och skrek när den sprang iväg med glaset på sig, men annars har jag inte bankat ihjäl någon spindel. Tur att du gjorde det med den här, den ser rätt creepy ut.

 2. Anne-Li
  October 1st, 2009 at 13:05 | #2

  hmm akta sig för sånna uschlingar! kram!

 3. Görel Silenhag
  September 30th, 2009 at 19:24 | #3

  Den kan med säkerhet knipa ihop de kolossala käftarna hårt så ruskig som den ser ut. Kanske har den giftgaddar också. Du får se upp så inte avkommorna ger igen. Kramar!

 1. No trackbacks yet.
You must be logged in to post a comment.