Home > Uncategorized > Torsdag den 17 september 2009

Torsdag den 17 september 2009

September 17th, 2009 silenhag Leave a comment Go to comments

Jaha, då har man påbörjat sin första ”Fieldtrip” och har idag åkt till Kasungu för att besöka ”Kasungu Agricultural Development Division”. Detta är ett steg närmare frontlinjen ute hos folket och jag träffade bl.a. Mr Wells F. Kumwenda som är Project manager för FICA Project. Syftet med studiebesöket är att få information om hur de olika projekten drivs runt om i Malawi.

Just nu befinner jag mig inne i Kasungu city och bilden här nedan tog jag utanför internet-caféet där jag nu sitter.

Nää…blev ingen bild, min uppkoppling är för slö…Nytt försök imon:)

Klockan är 16:30 och solen går ner om 1,5 timmar, min förare hämtar upp mig klockan 17 för att köra mig till hotellet. Imorgon fortsätter vi till Mzimba som ligger ca 20 km norrut då Mr Wells har ärenden dit. Vi ska ut i byarna för att jag ska få en tydlig bild av arbetet från regeringsnivå och NGO:s (Non Government organisation) i Lilongwe, ända ut till den enskilda Malawiern.

Och till alla som skriver kommentarer: Vad kul, det är skoj att få respons. Om ni undrar hur det funkar och varför er kommentar inte dyker upp direkt så är det som så att jag måste godkänna varje ny person som gör sin första kommentar. Men efter det så kan ni nog, så vitt jag vet, kommentera så att det syns direkt.

Categories: Uncategorized Tags:
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.
You must be logged in to post a comment.