Home > Uncategorized > Måndagen den 14 september 2009

Måndagen den 14 september 2009

September 14th, 2009 silenhag Leave a comment Go to comments

Inget särskilt har hänt idag, bara jobbat. Jo den nya cykeln som jag lånat av en kompis har också en trasig pedal, men jag har nu ikväll reparerat med lite grejor som jag fick tag på hos ”Shoprite supermarket” dit Hamilton körde mig. Vi stannade vid marknaden på vägen hem och köpte en stor Ananas, fem stora tomater och tre stora morötter för 500 Kwacha (ca 29 SEK) billigt, nja, det går nog att hitta i Sverige till samma pris.

Ja, och ett strömavbrott nu ikväll igen som varade i ca 2 timmar. Men Trésor (dottern i huset) berättade att det är strömavbrott varje måndag och torsdag då strömmen inte räcker till alla och man därför har områden nedsläckta efter schema.

Trött nu, ska snart hoppa i kojs.

Categories: Uncategorized Tags:
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.
You must be logged in to post a comment.