Home > February 2010 > Lördagen och söndagen den 20-21 februari 2010

Lördagen och söndagen den 20-21 februari 2010

Då var helgen här igen! Vilken jädra arktisk vinter Sverige har fått. Jag blir snart inte förvånad om Fredrik Reinfeldt deklarerar undantagstillstånd för Sverige. Är det följande scener jag kommer att få se då jag kommer hem om två veckor?

Day after tomorrow

ice_age_freeze

Under lördagen spelade jag innebandy i vanlig ordning och på kvällen åt vi middag på Nobel China, en kinesisk restaurant i Old Town.

Söndag eftermiddag utspelade en lugn tillvaro och jag inspekterade vårt fina Limeträd som vi har i trädgården. Det finns hundratals Limefrukter som är helt underbara att använda, doften får en att försvinna till ett paradis i en annan dimension.

Macro med Emil i bakgrunden

Hundratals limefrukter

Fin vattendroppe

Här nedan undrar Rusty vad jag håller på med…!?

Rusty undrar vad jag håller på med

Fyrhörning

Lime it

 

Categories: February 2010 Tags:
  1. Linda Silenhag Talik
    February 24th, 2010 at 19:37 | #1

    HAHA! HOPPAS du får se detta snöland när du kommer hem! Idag var det -8 här och emorma snöberg längst gatorna men när jag tittar på 10-dygns prognosen ser det ut att bli plusgrader o hålla sig där framöver……..SÅÅÅ TYYYPISKT om det blir så. Då kommer du hem till “det gamla vanliga Sverige i mars”…fast åandra sidan är det väl JUST DET man saknar när man är borta så länge – och dessutom i en annan värld som du faktiskt varit i. Inte bara ett annat land utan en värld vi i västvärlden inte känner till..SÅ mycket mer utmaning att vara där du är än där många andra FAO-volontärer hamnat.
    KRAMIS!!

  1. No trackbacks yet.
You must be logged in to post a comment.