Home > February 2010 > Fredagen den 19 februari 2010

Fredagen den 19 februari 2010

Jämfört med Sverige så är Malawi ett land med mycket lugnare arbetsklimat. Ingen stress och saker får ta den tid det tar, vilket ur vissa aspekter är positivt. Men vi har fortfarande ingen internetuppkoppling på min arbetsplats efter två dagar…? Om detta hände i Sverige skulle det troligtvis aldrig accepteras. Jag vet inte varför vi inte har internetuppkoppling heller? Vid längre avbrott brukar IT ansvarig meddela vad som händer men denna gång är det helt tyst.

De där lustiga insekterna som svärmade under ett par nätter för cirka två månader är nu tillbaka igen för en ny omgång. Jag observerade en hel del rester vid den stora skjutporten in till vårt hus så vår nattvakt är troligtvis en lycklig man då han förra gången samlade in en hel del av dessa för att äta och sälja.

photo

Categories: February 2010 Tags:
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.
You must be logged in to post a comment.