Home > February 2010 > Tisdagen den 16 februari 2010

Tisdagen den 16 februari 2010

Denna morgon hade vi ett längre strömavbrott som varade fram till lunch. Det smattrar till med jämna mellanrum i alla elektriska apparater då strömmen försöker att komma tillbaka vilket får en att hoppa till då man sitter i det lugna kontorsrummet.

Strömavbrottet var positivt ur en synvinkel då jag nu på min laptop kunde ägna mig åt en del dokument som jag behöver till slutrapporteringen av stipendiet som finansierat delar av mina sex månader. Jag kunde också pilla lite med den Powerpoint Presentation som jag kanske behöver längre fram i vår, då jag ska ha en kort presentation på Göteborgs universitet. Utan strömavbrottet hade jag troligtvis arbetat med annat.

Klätternörd som jag är, det finns nu tydligen en hel del ledbar is vid Ågelsjön i Norrköping, check this out.  http://www.youtube.com/watch?v=VL9u-5s1N_A

 Guava säsong nu, visst ser den smarrig ut?  

Guava closeup

Categories: February 2010 Tags:
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.
You must be logged in to post a comment.