Home > February 2010 > Måndagen den 15 februari 2010

Måndagen den 15 februari 2010

Nu är det näst sista veckan på mitt kontrakt, sex månader snart avslutade. Det känns som om jag har god kontroll över min situation och allt som behöver vara ordnat innan sista februari är ordnat eller håller på att bli ordnat.

Så här ser vedtransportörerna ut inne i Lilongwe. Istället för att bygga ett torn på pakethållaren så att de kan cykla med lasten, så lastar fullt där det går och leder sedan cykeln. Troligtvis handlar det om kortare transportsträckor inne i staden.

Vedtransportör inne i staden2

Jag vet inte med säkerhet vart de får veden ifrån inne i staden, men jag har sett en del som samlar ved i buskage och liknande.

Ved transportör på landsbygden

En kreativ kille producerade förra året följande hyllning till Göteborg och västkusten vilket spär på hemlängtan som nafsar mig bakhasorna.

Categories: February 2010 Tags:
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.
You must be logged in to post a comment.