Home > February 2010 > Onsdagen den 3 februari 2010

Onsdagen den 3 februari 2010

DNHA (Department of Nutrition, HIV and AIDS) har gett mig en broschyr som också ska tryckas upp samtidigt som Malawi Nutrition Bulletin. Jag har kontaktat tre tryckerier här i Lilongwe som FAO tidigare har använt, men den där broschyren är en bromskloss för tillfället. Först gav de mig en papperskopia på broschyren och jag fick då förklara för dem att jag behöver det digitala underlaget för att kunna trycka upp fler exemplar, och det tog ett tag för dem att lokalisera det. En dag senare kommer de på att de vill ändra format etc. då jag redan kontaktat tryckerierna för offert… Arbetsklimatet i ett nötskal här nere :)

Jag har nu köpt mig ett par sandaler som en fattig Malawier tillverkat av gamla bildäck/ lastbilsdäck. Köpte dessa på marknaden och han ville först ha 1500 Kwacha (ca 75 SEK) för dem. Det är inte mycket pengar men enligt vad jag hört betalar lokalbefolkningen runt 500 Kwacha för dem och givetvis vill jag inte betala ett Azungupris. Fick dem tillslut för 600 Kwacha (cirka 30 SEK).

Bildäcksandaler1

Bildäcksandaler2

Categories: February 2010 Tags:
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.
You must be logged in to post a comment.