Home > Januari 2010 > Torsdagen den 28 januari 2010

Torsdagen den 28 januari 2010

Imorgon blir det en tillställning på Capital Hotel där vice presidenten officiellt ska sjösätta den nya National Nutrition Policy and Strategic Plan. Men jag ser mer fram emot mitt besök på gymmet senare på dagen.

Så, första halvåret som Leg. dietist. Skoj. Nedan ses två bilder från mitt gamla arbete som cnc-operatör, vilket jag sysslade med i nio år!

Jag och Deckel MAHO Evolution

5 axlig flerop

Fyra veckor kvar på mitt kontrakt som löper tom 28 februari. Jag åker hem till Sverige den 7 mars och stannar troligtvis ett par dagar i Halmstad för att umgås med familjen. Min bil står i Göteborg men kommer kanske att köras ner till Halmstad strax innan jag kommer hem. Jag har magasinerade ägodelar i mitt förråd i Halmstad som behöver en genomgång för att sedan följa med mig till den bästa staden Göteborg. Jag kommer att hyra ett rum någonstans som inneboende, men har inte löst detta ännu.

Categories: Januari 2010 Tags:
  1. Sofia Olofsgård
    February 2nd, 2010 at 12:02 | #1

    Synd att jag inte visste att du skulle flytta till Götet. Har en kompis som precis flyttat till Uppsala från Göteborg och som för en månad sen letade hyresgäster desperat. Men nu har hon nog fått den uthyrd tror jag. :-)

  1. No trackbacks yet.
You must be logged in to post a comment.