Home > Januari 2010 > Söndagen den 10 januari 2010

Söndagen den 10 januari 2010

Vi har haft många strömavbrott de senaste två dagarna och internet fungerar inte varken hemma eller på jobbet.

Regnsäsongen uppträder inte som den brukar enligt Malawierna men det kommer nu sporadiska regnskurar och majsen växer tillfredställande på fälten. Alltså har sådden tagit sig och för tillfället ser situationen bra ut.

Bränslesituationen har normaliserats och det finns numer bränsle på de flesta bensinstationerna. Kollegor säger dock att landets pengar kommer att vara slut igen om en vecka eller två vilket kommer leda till ny bränslebrist, vi får se hur det blir med det.

På en offentlig toalett i Lusaka, Zambia, fan vi denna skylt. Knappt så man vågar använda toaletterna.

notice_toilet_Lusaka Men å andra sidan om man gör alla sakerna som står på förbudsskylten så får man böta totalt 80 000 Zambian Kwacha, vilket är cirka 127 SEK…! Nästan så att man vill grisa ner stället bara för att det är så billigt :)

Categories: Januari 2010 Tags:
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.
You must be logged in to post a comment.