Home > Uncategorized > Lördagen den 28 november 2009

Lördagen den 28 november 2009

Lätt bakis idag efter alla drinkar och shots som folk tvunget skulle bjuda mig på igår :) då det var min födelsedag. Jag, Hannes och Jessie gick till ett ställe som hette Oasis, bra mix med hälften Malawier och hälften västerlänningar och jag hade en bra födelsedag.

 kvinnor i hydda på Mulanje

Bilden visar ett par kvinnor som tillfälligt bodde uppe på Mulanjemassivet.

Jag undrar om ni har det kallt hemma i Sverige nu? Här är som vanligt minst 30 grader varje dag. Tänker på den isklätringen som jag går miste om denna säsongen, attans…! Och youtube gör ju bara längtan efter klättring ännu jobbigare :)

Hittade en rolig video med en isklättring/drytooling tävling. Att klättra på artificiella konstruktioner kan också vara skoj.  

http://www.youtube.com/watch?v=zSCwBuFsYoM 

Categories: Uncategorized Tags:
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.
You must be logged in to post a comment.