Home > Uncategorized > Onsdagen den 23 september 2009

Onsdagen den 23 september 2009

September 24th, 2009 silenhag Leave a comment Go to comments

En tidig löparrunda med Grant och Andy klockan 05:30 gör dagen underbar. Väl hemma utförde jag några set med chins och dips (gymövning) i en alldeles förträfflig ställning som vi hittat i trädgården och som måste vara uppförd just för detta ändamål.

Ouppfostrade Rusty hoppa och flög runt benen på mig och när jag senare hämtade en yxa undrade Harriet, med darrande röst, vad jag skulle göra med den…! Vi har ett litet bestånd med Bambu som växer i trädgården. Ett par av de närmare 10 meter höga stammarna har fallit omkull och jag tänkte bara kvista dem för att eventuellt kunna använda till något i framtiden.

Jag har noterat ett annat anmärkningsvärt beteende bland befolkningen här nere. Av någon anledning så ska man fylla bensintanken riktigt full på bilen då man tankar. De fyller upp i röret för att sedan stå och putta, stöta och skaka bilen för att eventuella luftbubblor/fickor ska komma ut så att de kan fylla en deciliter till. Jag har frågat Hannes om orsaken, men det bara är så…!?

Idag får jag bjuda på lite hundbilder. Rusty sover oftast utanför mitt sovrumsfönster, Här i en lövhög:

 rusty_löv

Här i fosterställning på marken:

 rusty

Tiny är liten och viftar på svansen:

 tiny

Categories: Uncategorized Tags:
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.
You must be logged in to post a comment.