Home > February 2010 > Tisdagen den 9 februari 2010

Tisdagen den 9 februari 2010

Jag har börjat annonsera ut min bil till försäljning nu och det verkar som att jag redan hittat en köpare. Vi håller just nu på med detaljer kring överföring av pengar vilket verkar rätt enkelt bara man vet hur man ska göra. Vi har båda internetbank vilket underlättar och köparen kommer från Sydafrika, ett av de mest utvecklade länderna i Afrika. Jag har ju inte varit där själv men enligt uppgift ska Sydafrika vara precis Europa, samma utvecklingsnivå. Köparen ska betala 4600 US Dollar för bilen vilket innebär att jag går back 50 000 Kwacha (cirka 2500 SEK) vilket man får bedöma som en billig kostnad för att ha haft en egen bil under de månaderna här. Affären är inte helt i hamn ännu och jag hoppas att allt går vägen. Vi har kommit överens om att jag kan ha bilen februari ut vilket innebär att min sista vecka här blir utan bil men eftersom jag då inte kommer att jobba så kvittar det.

Nedan håller Harriet en kurs med mig i konsten att koka den perfekta Nsima:n (majsgröten).    

Harriet lär mig tillaga Nsima

Categories: February 2010 Tags:
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.
You must be logged in to post a comment.