Home > February 2010 > Lördag och söndag den 6-7 februari 2010

Lördag och söndag den 6-7 februari 2010

Under lördagen var det innebandy i vanlig ordning och mina nu klena kontorsfötter får blåsor varje lördag. Kanske hjälper det inte att fötterna är plaskvåta hela tiden av svett som rinner ner från kroppen. Men skoj är det.

Under söndagen åkte Carl, Anne, Taylor och jag till Malawisjön. Carl och Anne kommer från Sverige men är bara på tillfälligt besök i Malawi. Anne jobbar i Sydafrika och Carl, hennes pojkvän hälsar på just nu. De har båda bott och arbetat i Malawi tidigare. Taylor kommer från Colorado, USA, och arbetar i Lilongwe just nu. Vi känner alla varandra genom innebandyn.

Denna gång valde vi stranden nedanför de lite finare hotellen. Här spelade en liten minorkester Afrikansk musik i skuggan av de välskötta träden. Och eftersom Malawisjön ligger på lägre höjd än Lilongwe så var det ännu varmare här, uppskattningsvis 35-40 grader..? men det ska ju vara varmt när man är på stranden.

Malawisjön och orkester

Malawisjön

Categories: February 2010 Tags:
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.
You must be logged in to post a comment.