Home > Januari 2010 > Tisdagen den 26 januari 2010

Tisdagen den 26 januari 2010

I förrgår, när jag handlade Ananas på marknaden såg jag i ögonvrån ett antal sandaler som såldes av en fattig Malawier. De var tillverkade av gamla bildäck..! och det var först när jag kom hem som jag insåg hur häftiga de var. Varför köpte jag inte ett par? Eller tog ett foto åtminstone…?

Vilken symbol för så många saker. Jag gillar tanken med att återvinna så mycket som möjligt. Omsorgsfullt tillverkade av denna person som försöker göra sig ett leverne i detta fattiga land.

Jag åkte dit igen men nu var handlaren borta… attans.

Men jag ska nog hitta sandalerna igen då jag hört att de är ganska vanliga. Vår Gardener/trädgårdsmästare har ett par. Jag kan säkert hitta dem om jag går riktigt långt in på marknadsområdet, mot de lite slummigare delarna. Kan kanske vara värt det trots alla påhopp från diverse personer som tror att jag kommer att slänga pengar omkring mig. 

Med ett par sådana sandaler på fötterna och ett skägg som på bilden nedan så hade jag nog sett rätt lustig ut.

Getskägg

Categories: Januari 2010 Tags:
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.
You must be logged in to post a comment.