Home > Augusti 2009 > Packa :)

Packa :)

P8300014

Allt är med!! Inte så mycket kläder men jag blandar upp gardroben med lokalt inhandlade kläder för att smälta in..

 

De tre f:en… Förväntningar, Förhoppningar och Farhågor.

Mina förväntningar är svåra att reda ut då jag inte kan bilda mig en glasklar uppfattning om hur det kommer att vara i Malawi. Jag ska till största delen arbeta i huvudstaden Lilongwe och då vid ”the Office of President and Cabinet” Detta låter som en stor stadsförvaltning.. I Lilongwe bor det drygt 700 000 människor, något mindre än Göteborg men ska tydligen ha de mesta av bekvämligheter som man kan förvänta sig, samtidigt som 85% av Malawierna bor på landsbygden där de flesta är självförsörjande småbönder…

Jag förväntar mig en del kontorsarbete som varvas med fältarbete, mina förhoppningar är att jag efter ett tag kan känna att jag faktiskt tillför något positivt till de olika projekten som ska förbättra Malawiernas nutritionsstatus.

Mina farhågor är ju att jag inte ska klara av att löpande skriva de rapporter och texter med den vetenskapliga touch som sig bör.

Hur som helst blir jag nästan bara mer lugn ju närmare avresa jag kommer då jag äntligen får sätta igång! Istället för att handskas med formaliteter och handlingar hela dagarna här hemma i Sverige.

Categories: Augusti 2009 Tags:
 1. Sofia Olofsgård
  August 31st, 2009 at 11:21 | #1

  Hej Emil.
  Vad spännande att få följa med i din blogg, hoppas att du skriver ofta för det finns ju en risk att du kommer att bli alldeles överväldigad av allt det annorlunda som du säkert aldrig upplevt förut.
  Lite avis är jag allt eftersom jag själv har “bundit upp” mig med familj och inte har samma möjlighet att åka på projekt som du har. Önskar dig all lycka och jag lär kommentera en del framöver.
  Stor kram från Sofia

 1. No trackbacks yet.
You must be logged in to post a comment.