Home > Januari 2010 > Söndagen den 24 januari 2010

Söndagen den 24 januari 2010

Strömavbrott denna morgon, vilket vi också hade under lördagsmorgonen. En del säger att det nya schemat ska ge strömavbrott varje lördagsmorgon mellan 06:00 och 13:00 men inget speciellt på söndagar så kanske var bara slumpen framme idag.

Frukost och kaffe med hjälp av bensinköket därefter biltvättning och vaxning, snart dags att sälja bilen.

På FAO kontoret upptäckte jag för en tid sedan den bildbank som nyligen skapats. Vi sparar helt enkelt alla bilder från resor i fält på en server som alla kommer åt via det lokala nätverket. Hittade en del fina bilder, dock med varierande kvalitet då de flesta är tagna med en vanlig kompaktkamera. Jag fastnade speciellt för följande bild som visar en pojke ute i ett trädgårdsland. Han gråter, kanske för att fotografen är en vit person och kameran något han inte sett så många gånger förut.

pojke

Categories: Januari 2010 Tags:
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.
You must be logged in to post a comment.